Tålmodighed

Jeg ville lyve, hvis jeg påstod at jeg er et meget tålmodig mennesker, for det er jeg ikke, det har jeg aldrig været og jeg bliver det formodentligt aldrig.
I nogle henseender er jeg meget tålmodig og i andre er jeg meget lidt tålmodig. Når det kommer til at putte Sigurd, så har jeg ikke ret meget tålmodighed og det er sikkert derfor, at han helst vil have, at det er hans far der putter ham. Hver gang det går op for ham, at det er mig der skal putte ham, skriger han som en stukken gris, hvilket også var tilfældet her til aften. Det gik dog hurtigt over, da jeg begyndte at synge for ham. 🙂

I en time og 10 minutter lå jeg derinde til aften, inden han endelig sov. Når der er gået 20 minutter er min tålmodighed ved at være sluppet op. Jeg bruger rigtig meget af min tid sammen med Sigurd og jeg ønsker det ikke anderledes, men når det er aften, så er jeg fyldt op og så vil jeg egentlig gerne bare holde fri (fra ham) og stene noget tv.

Jeg prøver virkelig at virke afslappet og roligt, som jeg ligger derinde i mørket sammen med ham og glor ud i luften. Men han kan utvivlsomt mærke min frustration. Pisse irriterende.
I dag prøvede jeg at bruge tiden fornuftigt, jeg prøvede at formulere et blogindlæg om alle de pest eller kolera valg man skal træffe, som forældre til et barn med svær epilepsi. Men det var som om det ikke ville lade sig formulere, i hvert fald ikke i dag. Og da jeg kom i tanke om, at jeg har Ben & Jerrys i fryseren kunne jeg slet ikke tænke på andet end det.

Grunden til, at jeg har lyst til at skrive om pest eller kolera valg er, at vi endnu engang har skullet træffe et sådan valg på Sigurd´s vegne. Skulle vi lade stå til og se, om det blev bedre med alle de forbandede anfald eller skulle vi give ham endnu mere skod medicin og så håbe på, at det kan give ham noget ro i hovedet. Vi valgte det sidste og det har heldigvis virket efter hensigten, således at det nu er tåleligt i forhold til mængden af anfald. Men det er et svært valg, for det er jo noget hard core skod benzo medicin. Det er heller ikke en holdbar løsning i længden, men det er okay for nu og det har betydet, at han i dag har været i skole for første gang i over en uge og det fortjener han.

Nu vil jeg stene noget tv og spise det der Ben & Jerrys, for det fortjener jeg.

God aften!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “Tålmodighed”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *