Stille søndag

  • af

Sigurd vælter bogstaveligt talt i anfald for tiden, så efterårsferien er kærkommen. Han er brug for ro og kan ikke holde til ret meget.

Jeg var alene hjemme med ham i går aftes og den første del af natten, da Jimmy var i byen. Så da jeg, lidt over midnat, sad og børstede tænder og på overvågningskameraet kunne se, at den var gal igen, måtte jeg løbe ind til ham. I farten glemte jeg at tage tandbørsten ud af munden og det var først da jeg havde fået ham om på siden og givet stesolid, at det gik op for mig, at jeg sad med en tandbørst i munden. 🙂

Klokken 8 havde han anfald igen og fik endnu mere stesolid og således var dagen ligesom skudt i gang.

Det meste af dagen har vi tilbragt i sofaen, men nu er vi rykket ind i sengen, da anfaldene bliver ved med at vælte ind over ham.

Tror vist lige at jeg skal have fast i det der epilepsihospital i morgen, igen.

image

I sofaen sad vi helt tæt og så Bamse’s Julerejse. Det er hyggeligt, men altså også lidt kedeligt i længden.
Så jeg kunne heldigvis bruge noget af min tid på, at hjælpe Jimmy med at lægge nye varer fra Who Made Meshoppen. Det kan man nemlig godt, når man sidder tæt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *