Nr. 20

Dette er mit indlæg nr. 20 og det er en stor ting. Det er det fordi jeg lavede en aftale med Jimmy, da jeg skrev mit første indlæg her på mallemor.dk, om at når jeg havde skrevet 20 indlæg, så skulle bloggen ikke længere være en hemmelighed.
Hvorfor har jeg haft behov for, at holde den hemmelig i så lang tid?
Det er der faktisk flere grunde til.

For det første ville jeg gerne se, om jeg kunne finde på noget relevant at skrive om, sådan jævnligt.
Det har ikke været et problem, da det er ikke svært for mig, at finde noget at skrive om. Om det er relevant, for andre end mig, ved jeg ikke. Men det vigtigste er vel også, at de er emner der er relevante for mig.

For det andet var det vigtigt for mig, at jeg følte at jeg rent faktisk (stadig) kan finde ud af at formulere mig skriftligt.
Det er vel sådan 50/50, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er enormt perfektionistisk og jeg hader, når tingene ikke bliver gjort ordentligt. Nogle af mine indlæg er jeg ganske godt tilfreds med og andre synes jeg slet ikke er formuleret godt nok. Men jeg må indse, at hvis jeg vil det her projekt og hvis jeg jævnligt skal skrive indlæg, vil de ikke alle være kniv skarpe, desværre. Dertil rækker mine evner ikke.

For det tredje, så tænker jeg (alt for) meget på, hvad andre tænker og det er bestemt den primære årsag til, at jeg ikke bare har skreget det ud endnu, at jeg har en blog.
Jeg er 36 år og ville virkelig ønske, at jeg var mere ligeglad med, hvad andre tænker og det er jeg jo også på mange mange områder. Men lige netop det her er enormt grænseoverskridende for mig. For jeg ved, at der vil være nogle i vores familie og øvrige netværk, som synes det er noget underligt noget med sådan en blog. De vil synes at jeg udleverer mig selv, Sigurd og Jimmy og bevares, det gør jeg jo også i en eller anden grad. Men det er mit valg og Jimmy føler ikke, at jeg udleverer hverken ham eller Sigurd og det er i virkeligheden det vigtigste.

Så når jeg lige om lidt trykker på udgiv indlæg er mallemor.dk ikke længere end hemmelighed, så skal det råbes, eller i hvert fald hviskes ud til verden.

Spændende og grænseoverskridende på én og samme tid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 tanker om “Nr. 20”

  1. Hvor sejt, Malle..nu med egen blog!! Synes, du skriver rigtigt fint og ikke på nogen måde udleverende i forhold til Jimmy og Sigurd. Håber du får rigtigt meget glæde af at være bloggerinde:) knus fra Bettina

  2. Pingback: Tanker om bloggen - Mallemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *