Girls night out

  • af

Man ved godt, at man har drukket for meget alkohol, når man ikke kan låse sin hoveddør op og man tysser på kontaktlinsevæsken, fordi man taber den på gulvet med et bang.
Netop dette var tilfældet for mig, da jeg kom bragende hjem i nat, efter en vanvittig sjov bytur sammen med nogle af de sejeste kvinder jeg kender. Nemlig en håndfuld mødre der alle, ligesom jeg, har et barn med svær epilepsi.

Det er efterhånden sjældent, at jeg drikker alkohol og endnu mere sjældent, at jeg drikker mig fuld. Faktisk er det flere år siden, jeg sidst har været sådan rigtig fuld. Men i går var jeg fuld og det var sjovt og tiltrængt.

I dag er jeg træt og kan i den grad mærke, at jeg er en halvgammel kone ude af (druk)træning.
Jeg stod op sammen med resten af familien i morges og syntes faktisk, at jeg havde det forbavsende godt. Men sidst på eftermiddagen ramte det mig og jeg måtte lægge mig ind i sengen. Zulu viste Beverly marathon, hvilket var helt fantastisk. Det mindede mig om gamle dage med seriesøndag og seriøse tømmermænd.
Dengang blev stort set alle mine søndage tilbragt i sengen med en al for høj alkohol promille i blodet efter fredag og lørdage med fest! Det hørte sig start 20’erne til og det var fedt. Men på et tidspunkt blev jeg træt af det og jeg kan garantere, at der kommer til at gå længe før jeg har tømmermænd igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *