En kærlighedshistorie

  • af

En varm og regnfuld formiddag i august 2009 blev jeg mor til ham her. Sigurd Sylvester, eller bare Sigurd  (jeg tror faktisk slet ikke han ved, at han også hedder Sylvester).

image

Jeg elskede at være gravid og på dagen for det planlagte kejsersnit, synes jeg det var en smule vemodigt, at tiden med ham i maven, nu næsten var slut. Men jeg var samtidig spændt på at møde ham, for jeg følte jo at jeg kendte ham, efter at han havde moslet rundt i min mave i 9 måneder. Faktisk vidste vi slet ikke om det var en dreng eller pige vi skulle have, jeg havde hele min graviditet haft en  fornemmelse af, at det var en dreng og jeg fik ret.

Jeg kan huske, at jeg blev en lille smule forskrækket da jeg så ham første gang. Jeg synes han var alt alt for lille. Han vejede også kun 2780 g. og var 50 cm. lang.
Jeg synes han var fantastisk, sød og lækker og jeg følte straks et stærkt bånd til ham. Men den helt store kærlighed, den kærlighed, som går helt ind i marv og ben, husker jeg først kom efter en uges tid og siden er den kun blevet større. Han er mit livs kærlighed og den eneste, som jeg med sikkerhed ved, at jeg ville gå i døden for, hvis det kom dertil.

Han var den nemmeste baby. Jeg kunne virkelig ikke forstå de folk der sagde, at det var hårdt at få børn. Han sov, spiste, lavede lort, pludrede, hyggede og så sov han igen. Det var seriøst piece of cake, det med at blive mor.

Der hårde kom først da epilepsien flyttede ind i vores liv, da han var 3.5 måned gammel. Men så skal jeg også love for, at det blev hårdt. Mere hårdt end jeg nogensinde havde forestillet mig. Med ét flyttede angsten og den cirkulære sorg ind i min krop. Den cirkulære sorg, fordi den altid er der, i en eller anden form, men nogle gange er den bare mere nærværende end andre.
Men epilepsien har også betydet, at Sigurd og jeg har et helt særligt bånd og jeg er mere knyttet til ham, end jeg tror jeg ville have været, hvis han var en hel almindelig 6 årige dreng.

Men vigtigst af alt, så elsker jeg ham ubeskriveligt højt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *