Dårlige dage

  • af

Da Sigurd blev syg besluttede vi, at epilepsien ikke skulle have lov til at styre vores hverdag. En beslutning, som har vist sig at være temmelig naiv. For faktum er, at epilepsien, desværre, styrer en stor del af vores hverdag.
Det er epilepsien der styrer om det bliver en god eller dårlig dag. Det er den der styrer om Sigurd kan komme i skole eller om dagen skal tilbringes i sengen.

De sidste to dage har epilepsien virkelig vist tænder. Sigurd har haft rigtig mange anfald og han har det bare skidt. I går var vi lidt ude, han var med ude og handle og jeg spiste aftensmad og hyggede ude med en veninde. Vi var på Fika, som en en lille hyggelig café på Jægergårdsgade og så er den økologisk, hvilket er et kæmpe plus i min bog.

Men i dag har Sigurd og jeg tilbragt det meste af dagen i sengen og i skrivende stund sidder jeg stadig i nattøj og med mega morgenhår. Jeg elsker Sigurd og der er ikke ret meget, som jeg ikke vil gøre for ham. Men når klokken nærmer sig 17 og jeg kun har forladt sengen for at spise og gå på toilet, kan jeg faktisk godt blive temmelig klaustrofobisk.
Men han har bare haft så mange anfald og fået så meget stesolid, at han ikke har kunnet overskue andet end, at ligge i sengen med sin Ipad. Sådan er nogle dage og det er så hårdt, på mange planer.

Til sidst stemmningsbilleder fra dagen.

image
image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *