Velkommen

  • af

1, 2, 3 NU! Så er jeg sådan set igang, første blogindlæg in the making! Det er vildt og faktisk en smule grænseoverskridende. Jeg havde aldrig, som i ALDRIG nogensinde troet, at jeg skulle være sådan en der skrev en blog. For dybest set er jeg et ret privat menneske.
Men det er som om, at der bliver ved med at snige sig blogindlæg ind i mit hovede og nu vil de altså ud og videreformidles.
Min mand Jimmy har længe opfordret mig til at få min egen blog. Han synes. at det er en top god idé. Han havde selv en blog for mange mange år siden, da vi lige havde mødt hinanden. Det var dengang internettet ikke var spækket med bloggere, men hvor det mere var forbeholdt de få.
De sidste 6 år er mit liv blevet rusket godt og grundigt i sin grundvold og ikke ret mange ting er, som jeg havde forestillet mig, at de ville være.
Og netop dét, mit liv og min hverdag kommer til, at blive omgangspunktet for min blog.

Velkommen til.

// Malle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *