En lille 2 års fødselsdag

Hip hurra, i dag fylder forevereco.dk 2 år!

I min naivitet troede jeg helt oprigtigt, inden shoppen åbnede, at Jimmy på nuværende tidspunkt ville kunne leve af indtægterne herfra. Ha ha ha, der er vi så langt fra…. men der har også været en del forhindringer, som har bevirket, at den lille shop bestemt ikke altid har fået den opmærksomhed, som den fortjener….. og kræver, hvis den skal udvikle sig til mere end et hyggeprojekt, som den er på nuværende tidspunkt.
Meget ting er sket og mange ting har ændret sig på de 2 år, hvorfor det, for nu, faktisk er helt okay, at den blot er et hyggeprojekt og for mit vedkommende, en mulighed for indimellem at få en adspredelse fra epilepsi verdenen.

De fleste aftener i sidste uge brugte manden min og jeg på, at tælle lageret op, rydde op i nye og gamle varer og sætte alle de varer ned, som der kun er et enkelt styk tilbage af.
Altså må indrømme, at jeg bestemt synes sådan noget lagerarbejde er hyggeligt, sådan ca. 1 aften, herefter er det mest af alt bare kedeligt. Men nu er der igen fuldstændig orden på lageret og da jeg er et udpræget ordensmenneske, så passer det mig altså ganske godt.

Foruden de nedsatte varer, er der selvfølgelig også fødselsdagstilbud på alle ikke i forvejen nedsatte varer. Det vil faktisk sige, at hele den her uge er alle varer nedsat med mellem 25% – 75%. Såååå mangler du et eller andet lækkert og naturligvis økologisk børnetøj, håndklæder, legetøj eller sengetøj (til baby, junior eller voksen), så klik ind og shop løs.
………….Og så har jeg været inde i den der midtby og købe lækker økologisk chokolade, som bliver sendt med alle orde denne uge.

image

Billederne er fra vores åbningsreception, som var en hyggelig og solbeskinnet dag. Dog fraset, at drengebarnet gik i anfald, i det samme øjeblik, at den røde snor blev klippet og alle gæsterne begyndte at klappe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...