Bogprojektet er lukket ned – MEN

Som overskriften siger (og som jeg kort afslørede her), så har Psykologen Louise (som jeg skulle have skrevet bogen sammen med) og jeg besluttet, at stoppe og lukke bogprojektet, inden det kom rigtig fra start.

Det er der flere grunde til. Først og fremmest, var vi enige om, at det bliver et stort, tidskrævende og lidt uoverskueligt projekt, at skrive en hel bog.
Jeg har af flere omgange forsøgt, at starte på den, men det har hver gang været som om, at jeg ikke kunne finde ud af at formulere mig. For det er altså noget helt andet, at skrive en bog, end det er at skrive et blogindlæg, som er lidt mere uformelt, hvilket i virkeligheden passer mig bedst.
Og hvis den endelig var blevet skrevet, hvem skulle/ville så udgive den?

Men at vi droppede projektet skyldes også nogle af de svar, som jeg fik i min målgruppeanalyse (som jeg faktisk fik mange flere svar på, end jeg havde forventet) og så skyldes det ikke mindst en samtale, som jeg havde med to kloge kvinder. Begge mødre til børn med Dravet syndrom. De nævnte noget, som enkelte af jer, der har besvaret min målgruppeanalyse også har nævnt, nemlig at de i princippet meget gerne vil læse vores bog, men at de på igen måde følte, at de havde tiden til det.
Det satte en masse tanker i gang, for siden jeg har fået Sigurd har jeg heller ikke selv læst ret mange bøger.

Men det betyder ikke, at det ikke er relevant. For det synes jeg bestemt fortsat, at det er. Men det skal pakkes ind i et meget mere tilgængeligt format.

Så efter et møde med Louise besluttede vi, at vi hellere vil lave en hjemmeside, med kortere og relevante artikler/publikationer med emner, som alle omhandler, at være pårørende til et barn med en alvorlig sygdom og eller et handicap. Vi vil stræbe efter, at henvende os til forskellige målgrupper – pårørende, profesionelle og nysgerrige.

Men hjemmesiden skal ikke stå alene, vi vil samtidig lave en Podcast, hvor vi taler om de samme emner, som fx. tabubelagte følelser, accept (eller mangel på samme), søskende, parforhold og så videre….

Vi tænker, at det kun bliver os to i starten, men senere vil vi helt vildt gerne invitere relevante personer med i vores Podcast og også høre deres historie/synspunkter. Her tænker vi andre pårørende, læger, pædagoger, aflastere og hvem der ellers er i berøring med børn med alvorlige sygdomme og eller handicaps. 

Vi er begge to ret vilde med det nye projekt, som jeg kan mærke, at jeg tror meget mere på!

Vi har bare ét (stort) problem, vi kan ikke komme på et godt navn til hjemmeside og Podcast (det må gerne være det samme synes jeg).

Vi har selv overvejet 

fysiskogpsykiskramt.dk

livetsudfordringer.dk

talordet.dk

talud.dk

levmeddet.dk

Men vi er ikke 100% sikre på nogle af dem (hvad synes I?)
Vi vil derfor blive helt vildt glade og taknemmelige for alle de ideer I kan bringe på bordet. Så hit me i kommentarfeltet, på facebook eller i en besked.
Hvis en af jer kommer med det helt rette navn til hjemmeside og Podcast, sender jeg vedkommende lidt lækkert chokolade, som tak 🙂

Nogen øver Podcast teknikker 😍
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “Bogprojektet er lukket ned – MEN”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *