Velkommen til 2018

Så er året nyt og hvis jeg var en rigtig blogger, så lavede jeg sådan et året der gik indlæg. Men jeg er ikke en rigtig blogger, jeg er bare sådan en der har en blog og sådan en, som ikke gider lave et året der gik indlæg.

2017 var vild, hektisk og travl – men også helt vildt fantastisk, for der blev Vilma pigen en del af vores familie. Mit søde og lækre pigebarn, som jeg er ovenud taknemmelig for.

Ellers er der ikke ret meget nyt herfra østjylland. Jeg er vintertræt og trænger til lys og varme og overskud. Særligt det der overskud, det er der alt for lidt af pt.
Men det kommer vel igen, det overskud, på et eller andet tidspunkt.

I mellemtiden prøver jeg, at hjælpe det lidt på vej, ved at spise meget mindre sukker og kød og i stedet spise meget mere plantebaseret. Jeg er ikke på vej til gå hverken veganer eller vegetar vejen, men jeg har det faktisk bedst med ikke, at spise kød hver dag. Og så skal vi heller ikke glemme, at kødproduktionen er latterligt forurenende.

Ellers vil jeg faktisk ikke ret meget andet, end at ønske jer GODT NYTÅR!

Jimmy og Sigurd putter og jeg har Vilma trillende rundt om mine fødder og at dømme fra hendes lyde, gider hun snart ikke det længere….. så jeg må hellere lege lidt med hende.

Jeg har et par indlæg på vej – blandet andet et om, hvordan det går med Sigurd på CBD og så et om flere børn. De er inde i mit hovede, men jeg skal bare lige tage mig sammen til, at få dem skrevet. For sammen med manglende overskud, har jeg også et lille problem med manglende tid…. mine dage flyver afsted og jeg synes slet ikke jeg når ret meget af det jeg gerne vil…. men sådan er det nok bare med baby og Dravet barn i huset 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *