Tænker tanker om hvordan andre opfatter mig

  • af

Jo jo den er god nok, min baby får færdigmad og faktisk ret meget af det.
Vi laver naturligvis også hjemmelavet mad til hende, hver dag, og den færdigmad vi køber er ganske vist økologisk. Men det ændre ikke på det faktum, at hun får ret mange af de der møg smarte baby smoothies med grød, mos og andet godt.

“Det troede jeg ikke Malene”; sagde min far´s søde søde kone overrasket, da jeg talte i telefon med hende forleden. Hun var på ingen måde fordømmende, blot overrasket.
“Jamen jeg synes sgu heller ikke, at hun burde få så mange af dem – i princippet”; svarede jeg hende. Men det er kun i princippet, for virkeligheden er en hel anden.

Jep, jeg er sådan en af de der øko spelt mødre. Men måske fremstår jeg mere frelst end jeg i virkeligheden er??
Jeg kæmpe fan af økologi og hjemmelavet mad. Men jeg er næsten lige så stor fan af de nemme løsninger.

Størstedelen af alt det mad vi indtager herhjemme er økologisk og ca. 80% af mine børn´s tøj er økologisk og måske 15-20% af deres legetøj.
Men jeg køber også af og til tøj i H&M, fordi det er billigt, fra andre ikke-øko mærker, fordi jeg synes det er pænt og der ryger ind i mellem ikke økologisk mad i indkøbskurven.

Her vil jeg gerne skrive en masse om fordomme og forudindtagende holdninger kontra hvordan jeg fremstår. Men bla bla bla, det bliver for langt, kedeligt og snørklet. Så den del springer vi lige over. 🙂

Men det er et interessant emne, synes jeg, det med at andre nogle gange opfatter en anderledes end man selv gør. Jeg bliver lige overrasket hver gang, der er nogle der sætter et mærkat på mig, som jeg ikke selv kan kende. Det er godt, at blive udfordret på sin selvopfattelse ind i mellem

Når andres billede af en ikke passer sammen med ens selvbillede tænker jeg, at det handler om en blanding af fordomme, forudindtagede holdninger og hvordan man (jeg) fremstår.

Jeg kan til tider være en skrappedulle. Det ved jeg godt. Jeg er ligefrem og ærlig.
Nogle gange fremstår jeg helt sikkert, som om jeg ikke giver en fuck. Virkeligheden er dog, at jeg giver ret mange fucks. Jeg tænker virkelig meget over stort set alt. Det er min styrke og min svaghed på en gang.

En gammel veninde sagde engang til mig, at det er godt, at jeg ikke har nogle arme, for det giver mig noget af al den opmærksomhed, som jeg godt kan lide.
Jeg kan huske, at jeg blev virkelig fornærmet da hun sagde det. For jeg har egentlig aldrig set mig selv som en opmærksomhedskrævende person. Det gør jeg stadig ikke.
Men når jeg blev sådan rigtig fuld (det er heldigvis mange år siden nu), så blev jeg sgu nok en smule opmærksomhedskrævende. Jeg blev i hvert fald meget højtråbende og ekstremt ekstrovert. Så måske hun havde en lille smule ret, delvist??
Hvis jeg slet ikke kunne lide opmærksomhed, så havde jeg vel ikke denne blog?
Blog eller ej, så anser jeg stadig mig selv for, at være et ret privat menneske. Det kan man måske synes er underligt, når jeg nu deler så mange ting her på bloggen. Men der er sandelig også mange ting, som jeg ikke deler. For eksempel kunne jeg aldrig finde på, at skrive om, når jeg synes Jimmy er en idiot, eller om eventuelle diskussioner med mine søskende.

Og hold nu kæft, hvor kom jeg ud på et sidespor her….. ville egentlig bare vise jer det her billede, af min søde og lækre baby Vilma, der elsker sin flydende grød – fra fabrik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *