Mødregruppe

Torsdag er mødregruppe-dag og jeg har sådan lyst til, at give et skud ud til min mødregruppe! De er så mega seje og jeg er virkelig glad for, at både sundhedsplejerske og Jimmy gjorde en ihærdig indsats for, at overtale mig til, at starte i mødregruppe.

Jeg havde på forhånd tænkt, at jeg ikke ville i mødregruppe denne gang. Jeg havde ærligt talt lidt svært ved at se, hvordan jeg skulle få tid til det. Hvordan det rent praktisk skulle kunne lade sig gøre. Sigurd tager rigtig meget af min tid og de manglende arme gjorde tanken en smule uoverskuelig, på forhånd.
Men jeg lod mig overtale. Tænkte, at jeg jo bare kunne stoppe hurtigt igen, hvis det ikke føltes rigtigt. Men det gjorde det og det gør det stadigvæk. Måske det er fordi der er så mange pædagoger i min mødregruppe, måske det bare er en heldig sammensætning, jeg synes i hvert fald, at de er seje og søde og hyggelige.

De første mange gange havde jeg ikke Vilma med, fordi jeg ikke kunne overskue det. For selv om jeg næsten kan alt med mine fødder, så er der jo begrænsninger. Jeg kan fx. ikke løfte hende eller lægge hende til, når hun skal have bryst.
Men mine med-mødre overbeviste mig om, at de altså gerne vil hjælpe mig med alt det jeg ikke kan. Så nu er hun med og de hjælper både med at løfte og lægge til. Selv om jeg egentlig generelt set altid har mødt en stor velvilje til, at hjælpe mig, så er jeg alligvel overrasket over og glad for, hvor nemt alt er, i netop denne mødregruppe.

Sigurd var aldrig med mig i mødregruppe, da han var lille. Ikke fordi disse med-mødre ikke var søde og hyggelige, at tilbringe tid med. Men jeg var et andet sted i livet og det tror jeg også de var. Vi var yngre og førstegangsforældre. I denne mødregruppe er vi alle flergangsforældre. Det kan mærkes. På mig og på dem. Det kan ikke være anderledes.

Som jeg vist har skrevet før, her på bloggen, så føler jeg mig af og til som et pseudomedlem af mødregruppen, fordi jeg så ofte må melde afbud (som oftest på grund af Sigurd) og fordi jeg næsten altid er den, der tager hjem først, fordi Sigurd skal hentes i skole. Men det er okay. Pseudo eller ej, så føles det rigtig og godt.
Vilma og jeg har været afsted i dag fra kl. 10-11.50, så måtte vi afsted og hente Sigurd. Men det var hyggeligt, så længe det varede og jeg fik lækker lækker kage.

Næste torsdag holder vi efterårsferie, men fra ugen efter er Vilma og jeg igen klar til en hel masse snak og babyhygge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “Mødregruppe”

  1. Søde Malene!
    Så har jeg endelig fået læst noget af din blog🤗 Og føler mig helt beæret over indlægget Mødregruppe❤️ Du er jo mindst ligeså sej at du har valgt os til! Tænker dig overhovedet ikke som et pseudo-medlem, tværtimod… Synes vi har nogle fantastiske snakke og alle I damer vokser på mig for hver torsdag. Mødregruppe har høj prioritering for mig hver uge!
    Glæder mig allerede til flere skøre og dystre snakke når vi ses igen😜
    Knus herfra!

    1. Kære Maria, af hjertet tak for dine fine ord ❤
      Jeg er også ret pjattet med vores mødregruppe og alle vores mere eller mindre dystre snakke og gode kager 😆

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *