Fik stillet min nysgerrighed

i forhold til, hvorfor jeg pludselig havde så mange besøgende i går.

En sød læser, Katrine, gjorde mig opmærksom på, at der var en tråd på min-mave.dk, hvor en armløs gravid kvinde søgte gode råd. I den forbindelse blev min blog blevet nævnt et par gange og mig og bloggen blev beskrevet med så pæne ord, at jeg blev både stolt og glad, helt ind i hjertekuglen!

Jeg læste straks hele tråden, for jeg anede faktisk slet ikke, at der fandtes andre armløse kvinder i Danmark, på min alder. Jeg har altid fået at vide, at jeg var unik – ha ha ha, det er jeg så måske ikke helt alligevel.

Som skrevet, så søgte den armløse kvinde gode råd i forbindelse med, at være gravid og armløs. For selv om de manglende arme egentlig ikke var en udfordring for hende, så var hun alligevel en smule udfordret nu, hvor der pludselig var en stor mave, som er en smule i vejen, når man skal bruge benene til alt…… Og gud, hvor kan jeg huske det. Særligt den sidste uges tid, inden jeg fødte Vilma var jeg ved, at blive helt hysterisk over alle de ting, jeg pludselig havde meget svært ved.

Det første svar hun fik var fra en kvinde, der ville vide hvorfor hun dog havde valgt, at få et barn, når hun har så stort et handicap.
Hmm……. det er jo ren og skær uvidenhed og det gav mig endnu lyst til, at skrive her på bloggen og råbe op, til alle der har lyst til at lytte, at det altså ikke behøver at være et stort handicap, at mangle sine arme.

De øvrige kommentarer, på tråden, var søde, sjove og gode, heldigvis! Der var rigtig mange spørgsmål til den armløse kvinde, for folk er jo nysgerrige på alt det de ikke kender til. Den armløse kvinde var god til, at svare og derfor var der mange, der blev klogere på livet som armløs.

Og jeg blev klogere på, hvorfor min blog pludselig havde så mange besøgende og det var ret fantatiske, for jeg var en smule ved at gå til af nysgerrighed. Jeg blev også klogere på, at der åbenbart er flere der læser min blog, end jeg lige gik og regnede med. For jeg var ærligt talt ret overrasket over, at der var hele to forskelige der anbefalede, den armløse kvinde, at læse min blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 tanker om “Fik stillet min nysgerrighed”

  1. Hej Malene! Jeg er så nysgerrig på om du mon har taget kontakt til den anden armløse kvinde? Hun har måske også gået og troet hun var den eneste 😊

    1. Hej Sille, nej det har jeg ikke. Jeg tænker, at det er lidt op til hende om hun ønsker, at tage kontakt til mig. Det er hendes tråd på mm og der er flere der har gjort hende opmærksom på min eksistens, så hvis hun ønsker kontakt, ved hun hvor jeg er 🙂
      Hun skrev bare for, at få et par gode råd, så det er slet ikke sikkert, at hun ønsker kontakten, eller føler at hun har brug for det.

  2. Hej Mallemor

    Jeg må jo nok bryde sammen og tilstå, at det er mig, der indirekte er skyld i alle de ekstra besøg på din blog, for jeg er din armløse medsøster Louise, som startede tråden på min-mave.dk.
    Jeg håber du vil bære over med mig, eller måske endda være glad og stolt over de mange besøgende. Det er i hvert fald velfortjent med hver eneste besøg du får, for det er en fantastisk blok om en skøn familie, og skrevet af en dejlig sød og sej tøs 🙂
    Jeg har læst den fra ende til anden, og jeg er helt sikker en ny følger, der vil glæde mig spændt til et nyt indlæg.

    Det ville være super skønt at skrive lidt sammen med dig, og måske lokke et godt råd eller to ud af dig, men jeg tror da du har rigeligt at se til, så jeg vil lade det være op til dig, om du synes du har tid og overskud til det.

    Kærlig hilsen Louise

    1. Hej Louise og velkommen til her på bloggen 🙂
      Tak for dine pæne ord.
      Jeg blev både stolt og glad over alle de ekstra besøgende, for jeg synes det er ret fedt, at være med til at nedbryde nogle fordomme om, hvordan det er at leve uden arme.
      Ja, jeg har bestemt meget at se til, men ikke mere end jeg sagtens kan finde tid til, at skrive sammen med dig. Så du skal være mere end velkommen til, at sende en mail direkte til mig via dette link http://mallemor.dk/kontakt/
      For jeg er da også nysgerrig på dig – eftersom jeg altid er blevet oplyst, at jeg var den eneste kvinde på min alder uden arme i Danmark 🙂

          1. Jeg glæder mig 🙂
            Men skynd dig nu ikke for min skyld. Hvis der er noget jeg har masser af lige nu så er det tid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *