Hverdagen er god og grum

De sidste par måneder har ret mange af mine indlæg omhandlet babylykke, ammebryster og kærlighed. Alt dette fylder heldigvis stadig en stor del af vores hverdag herhjemme.

Men alt er jo desværre ikke pink glimmer og lykke. For der er også en anden hverdag, en hverdag der er knap så dejlig og hyggelig.

Der er også en hverdag, hvor vi har fundet ud af, at Jimmy slet ikke kan afholde al den barsel, vi havde regnet med og hvor vi har brugt virkelig meget tid på, at finde ud af, hvad fanden vi så gør.

En hverdag, hvor to af mine hjælpere har sagt op og hvor jeg derfor har brugt ca. 5 timer, den sidste uges tid, på, at afholde jobsamtaler (og i forlængelse heraf, snart skal oplære og forholde mig til nye hjælpere – igen).

En hverdag, hvor Sigurd har 7 ugers sommerferie uden nogen former for pasningstilbud og hvor hans aflastere har sommerferie. Og hvis nogen skulle være i tvivl, så er det seriøst hårdt – for både ham og for os.
Jeg elsker ham uendeligt. Han er sød, sjov, skøn og dejlig. Men han kan også være virkelig anstrengende, at være sammen med. Jeg ved godt, at det er en virkelig grim ting, at skrive om sit barn. Men det er sandheden.
Hans mange anfald, hans mentale retardering og opmærksomhedsforstyrrelse fylder ekstra meget, når der ikke ind i mellem er nogen, der kan aflaste og tage over, bare lidt.
Der er så mange ting, som han ikke kan eller ikke forstår og det føles lidt som om vi både skal være, hans forældre, legekammeratter, pædagoger, lærer, talepædagog og fysioterapeut. Nu mere end vanligt. Fordi det er non stop, hver dag, hele dagen, i 7 uger!!

Hverdagen er god og grum og alt midt i mellem.

Ovenstående tager mere af min tid og energi, end jeg kunne ønske det. Men det skal og må ikke overskygge alt det gode. Heller ikke selv om det ærger mig, at jeg ingenlunde får skrevet alle de indlæg, som jeg gerne vil.

Disse fire billeder er et lille udpluk af vores hverdag, som den også har set ud, de sidste par uger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *