Tju hej hvor det går

  • af

Lige om lidt er det nye år 14 dage gammel og tju hej hvor det går.
Sigurd har desværre haft flere dårlige end gode dage, her på det sidste og under kontant hensynstagen til ham og lorte epilepsien, har vi haft (alt for) mange aftaler, møde, kontroller og andet, som der også lige skullet passes.
De næste måneder byder på flere kontroller, både her i Aarhus og på epilepsihospitalet på Sjælland, en udredning på BUC (Børn og Ungdomspsykiatrisk center) og et mini forløb ved IKH (institut for Kommunikation og Handicap) og så skal vi også lige have fundet ud af diverse vedr. ekstra aflastning i forbindelse med min fødsel og eventuel noget nattevagt til Sigurd OG så skal jeg have ansat hele 3 nye hjælpere.
Men så er året ligesom også skudt igang og jeg tror ikke, at der er stor risiko for, at jeg kommer til at kede mig i 2017.

Jeg er over halvvejs i min graviditet og jeg glemmer fuldstændig, at nyde det og det gør mig ind i mellem en smule trist. For jeg elskede, at være gravid med Sigurd, jeg synes simpelthen at det var så hyggeligt. Det synes jeg for så vidt også denne gang. Men det fylder bare ikke ret meget, ofte glemmer jeg faktisk helt, at der vokser en baby inde i min mave. Så går jeg forbi et spejl og bliver helt forskrækket over den kæmpe dunk jeg har fået.
Men det er vel bare sådan det må være, for nuværende, og når baby pigen (som det var tilfældet tideligt i morges) vækker mig med mega spark, så bliver jeg meget bevidst om hendes eksistens og det er godt og dejligt.

Al det her løben rundt og prøven at få styr på en hel masse ting skyldes jo også (blandt andet), at jeg gerne vil have, at der er så meget ro omkring vores familie i maj og juni, så jeg kan holde noget der minder om barsel og vi alle kan vende os til, at gå fra at være 3 til 4.

Det var vist ordene for i dag. Nu vil jeg svare på et par mails og så vil jeg prøve om Sigurd er med på, at jeg må tage en lille lur…. jeg er træt træt træt, efter et par nætter med meget lidt søvn.

Jeg har lige kigget min kamerarulle igennem og hermed et lille uddrag af de billeder, som jeg har taget siden sidste indlæg……. der er nogen der siger, at blogindlæg fungerer bedst med billeder og da jeg ikke er så frygtelig kreativ, må det blive til et “ugen der gik” overblik 🙂 🙂 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *