Jul jul jul 

  • af

​Glædelig 1. juledag!

Jeg håber, at I alle har haft en skøn juleaften med alt hvad dertil hører.

Herhjemme startede juleaftensdag en smule presset! Sigurd havde et mega krampeanfald efterfulgt af 1.5 times rysten. Hmm…. Og da jeg så også fik så onde pluk veer, at jeg var ved at kaste op, overvejede jeg seriøst, om vi ikke bare skulle blive hjemme og aflyse julen.

Men på den anden side, så ønskede jeg heller ikke, at fratage Sigurd julemagien. Det er første år, hvor han sådan rigtig har forstået konceptet jul. Han har glædet sig, talt om at han skulle have gaver og være sammen med sin familie (som han elsker).

Så jeg tog et mini hvil på sofaen og Sigurd blev dopet med stesolid og så drog vi til juleaften hos min mor, sammen med begge mine søskende og deres børn.
Og det gik okay….selv om Sigurd i den grad havde svært ved, at vente på at vi skulle holde JUL! For det er åbenbart kun dansen om juletræ og julegaver der er jul, i hvert fald i Sigurd’s verden.

Da vi havde spist, lagde Sigurd julegaver under juletræet sammen med sine to søde kusiner og så var det tid til, at danse rundt om juletræet. Sigurd valgte at vi skulle synge På loftet sidder nissen med sin julegrød og Et barn er født i Betlehem. Jeg kunne se på hans øjne, at han var presset af alle sanseindtrykkene. Men altså, han skal sgu også have lov til, at være barn og hygge sig engang i mellem og så må det koste lidt anfald senere… Jeg synes, at det er røv pisse uretfærdigt, at det skal være således, at vi skal tage sådanne valg og prioriteringer, men for nuværende kan det ikke være anderledes.

Endelig blev det tid til gaver og i fuld fart og en smule forvirring, blev der flået gavepapir og bånd af den ene gave efter den anden. Selv baby pigen, i min mave, fik en julegave. Hendes første julegave. Selv om hun kun er ruget lidt mere end halvt færdigt, derinde i hulen, havde min bror, svigerinde og niece været så betænksomme, at købe en fin lille kjole til hende….heldig lille pige altså ❤

I år var også første år, hvor Sigurd nåede at åbne alle sine gaver på selve juleaften! Alle andre år har de måtte deles ud over flere dage.
I går var en god juleaften, det var hårdt for Sigurd og han var i den grad på overarbejde, men han havde en fest og han hyggede sig.

I dag betaler han prisen, med anfald og skrig!! Det er så pisse hårdt, men jeg ville ikke have gjort det anderledes….!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *