Brugt 

  • af

De sidste 14 dage har Sigurd været i skole 4 gange, hvoraf han den ene gang blev ringet hjem med anfald . 

Epilepsien raser og viser os, på fuld styrke, sit grimme fjæs . 

Særligt de sidste 4 dage har været slemme . Sigurd’s dage er gået med anfald , gråd og søvn. Og det er der ærligt talt ikke meget livskvalitet i. I dag har han flere gange bedt mig om, at ringe til en læge. Jeg har lovet ham, at gøre det som det første i morgen tidlig. Men han vil jo bare gerne have det bedre nu.

Jeg synes ærligt talt ikke, at dette indlæg er særlig spændende at skrive, men noget skal jeg jo give mig til, som vi ligger her ham og jeg. Og det her lorte epilepsi er jo også en stor del af vores hverdag, hvorfor det også hurtigt komme til, at fylde meget her på bloggen . 

Jeg har i dag talt med en tidligere hjælper, tror det er 9 år siden hun arbejdede for mig og dermed også 9 år siden jeg har talt med hende sidst. På trods af de mange år var det dejligt og helt naturligt, at tale med hende igen. Hun anbefalede en healer og tror jeg skal have ham prøvet af, i første omgang til mig selv og hvis det føles rigtigt, så til Sigurd. Jeg er efterhånden villig til, at prøve en del af, for at mit smukke drengebarn skal få det bedre og som nogen måske kan huske (jeg har skrevet om det tidligere), tror jeg ret meget på det der healing . 

NOTE: Dette indlæg er skrevet på min telefon, liggende i sofaen med drengebarnet (som det ses på billedet), så hvis layoutet ser underligt ud er det formodentligt derfor. Jeg kan heller ikke finde ud af, hverken at læse korrektur/rette det igennem eller lave link til tidligere indlæg, så I må tage det som det er!

God søndag aften!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *