Fravær

Ih altså, der går ALT for lang tid mellem, at jeg får skrevet noget her på bloggen for tiden. Det er ikke med min gode vilje, for faktisk vil jeg rigtig gerne skrive meget mere herinde. Det er heller ikke fordi, at der ikke sker noget i mit liv, som jeg kan skrive om – tværtom og måske netop derfor. For lige for tiden er min kalender fuldstændig booket op med diverse aftaler…. på sygehuse, på skolen, med talepædagog/kommunikationsvejleder, med PPR, med kommunedamer og så videre. Det er faktisk alt sammen spændende og fedt, at være i gang med. Men det bevirker desværre, at jeg ikke har så meget tid og overskud til, at skrive indlæg.
Sidste uge havde jeg faktisk også hele 3 sociale aftaler med venner og veninder, hvilket er yderst sjældent, at jeg har så mange sociale aftaler på én uge….. Det har været helt fantastisk og det giver jo så meget energi, men jo ikke mere tid 😉

Jeg har lige siden midten af sidste uge haft et indlæg kørende i mit hovede, omkring det med, at jeg med tiden, er blevet mere hard core i forhold til Sigurd´s epilepsi. Men det kommer jo ikke ned på skrift og ud på bloggen af sig selv. Men jeg tænker, at det skal skrives…. så satser på, at få det gjort engang i denne uge…. hvor vi faktrisk ikke har andre aftaler en PPR observation (i skoletiden), Mortensaften halløj og et enkelt besøg på epilepsihospitalet.

Sigurd har været max overgearet, siden jeg hentede ham i skolen i dag. Men nu er det som om, at energien er opbrugt og nu ligger han her ved siden af mig og stener YouTube med tæppe på. Så jeg tænkte, at det var oplagt lige, at få skrevet et (knap så indholdsrigt) indlæg.

God vinterlig eftermiddag/aften alle Jer gode mennesker!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 tanke om “Fravær”

  1. Pingback: Fuld af frustration | Mallemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *