Hip hurra 

​Det er min fødselsdag….. eller det vil sige, det var det i går. Og den var heldigvis en del bedre og hyggeligere end det var tilfældet sidste år. 

Sidste år på min fødselsdag, var nemlig dagen efter Jimmy’s bypass operation og jeg tilbragte derfor hele formiddagen sammen med ham på hjerte opvågningen. Han var virkelig dårlig, smerteplaget og, lad os være ærlige, ret så sølle.
Efter nogle timer ville han sove og krævede total ro… så rengøringspersonalet blev bedt om, at forlade stuen og de søde sygeplejersker fandt en musik pude til ham. Jeg lod ham få ro og gik over på Trygfondens Familiehus, hvor Sigurd blev afleveret kort tid efter. Resten af dagen tilbragte jeg alene sammen med mit drengebarn (og ind i mellem en hjælper). Vi spiste rester til aftensmad og gik tideligt i seng. Nu var det min tur til, at være sølle, for jeg syntes ærligt talt, at det havde været en skod fødselsdag!

I går var heldigvis anderledes og Jimmy havde i den grad gjort, hvad han kunne for at kompensere for den sølle fødselsdag sidste år. Vi startede dagen med, at spise rundstykker omringet af flag og balloner og skønne gaver. Resten af dagen gik med hygge, afslapning, en middagslur, gæster, flere gaver og dejlig mad. 

Eneste malurt i bærret var, at mit drengebarn, til trods for en masse afslapning, havde en virkelig skidt dag med mange udfald og småanfald. Men nogen gange bliver man nødt til, ikke at lade det fylde og ødelægge en ellers dejlig dag.  For selv om det er vanvittigt svært, nogle gange, så har man altid et valg og i går valgte jeg, at dagen var god!


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *