Stilhed

Der er lidt stille på bloggen for tiden. Den ene dag tager den anden, dagene farer afsted og jeg har ærligt talt svært ved, at følge med.
Jeg er træt og mit overskud er begrænset. Det er lidt som om, at alt det overskud vi havde sidste forår, forsvandt sammen med Jimmy´s blodprop. Fordi vores familie blev ramt, igen. Det tager tid, længere tid end jeg havde forventet, men vi skal nok komme helt ovenpå igen.

Mit forrige indlæg, følelser #1, var grænseoverskridende at skrive, ligesom det var grænseoverskridende at indrømme, over for mig selv og i særdeleshed over for alle andre.
Men jeg kan faktisk godt lide indlæg som disse, fordi de er ærlige og betydningsfulde (i hvert fald for mig). Og der er flere af den slags på vej.
Jeg har i gennem mange mange måneder, faktisk før bloggen her blev til, haft et indlæg i mit hovede. Men det er ualmindeligt svært, at få formuleret ned på skrift. Det handler om grimme følelser af misundelse i den værste form. en misundelse der opstår af frustrationer afmagt og angst.
Det er følelser som jeg havde for snart 6 år siden, men som stadig med jævne mellemrum hjemsøger mig. Så en eller anden dag, snart tror jeg, skal de ud og offentliggøres her på bloggen. For her på Mallemor.dk behøver det ikke altid, at være pænt…. så længe det er ærligt.

God aften til Jer 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *