Julefest på specialskolen

Vi har i dag været til julefest på Sigurd’s skole. Drengebarnet var i den grad vild med det!
Han er stort set aldrig med til sådanne begivenheder/fester, da han i virkeligheden ikke rigtig kan holde til det. Jeg forventer da også et anfald eller 2 i løbet af aftenen og natten.
Jeg synes det er pisse uretfærdigt, at det skal være sådan. Men vi er begge enige om, at selv om han selvfølgelig skal skånes og skærmes, så meget som muligt, så skal han heller ikke gå glip af alt det sjove, alt det som han elsker. For fest og farver hører altså også med til et børneliv.

Festen startede med Lucia optog og jeg blev så rørt, at jeg næsten måtte tude. Ikke kun over mit eget dejlige barn. Men over alle de fantastiske specielle børn, som alle kæmper med hvert deres. Stoltheden lyste ud af deres øjne, de var så søde.

image

Efter Lucia optog var der julebal med dans om juletræet. Til sidst var der hygge i klassen, hvor der var besøg af julemanden.
Sigurd har aldrig før set julemanden in real life. Han var pænt imponeret.

Nu har jeg placeret ham med kakao i sofaen og jeg prøver på ikke, at stresse alt for meget over evt. anfald.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “Julefest på specialskolen”

  1. Åh altså ! hvor skriver du bare så godt. Det er som at være der selv. Tak fordi du er sådan en fantastisk god mor, for det er du virkelig. Sigurd er heldig at det var Jimmy og dig der blev hans forældre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *